Evenementen: optreden en thema-avonden

Café Marengo - Leuven - Evenementen

Alle evenementen in Leuven en omstreken van Café Marengo zullen hier worden aangekondigd. De zaak is ook beschikbaar voor organisatie van eigen feesten of events. Ook is onze zaak beschikbaar voor de typische Leuvense cantussen.

Live muziek en zaalhuur

Regelmatig worden in onze stek optredens georganiseerd met live muziek. De sfeer is op zo’n moment in onze kroeg ongekend. Hier kent iedereen, iedereen. En hier is ook iedereen welkom, de eerste keer en zeker ook de honderdste keer.

Geeft u liever zelf een feest, of bent u op zoek naar een leuke plek voor een bijeenkomst? Café Marengo kan ook afgehuurd worden voor zulke dingen. Ook Leuvense studenten ontvangen we met open armen en geven we maar al te graag de kans om hier een cantus te houden.

Thema-avonden

Wij organiseren regelmatig speciale thema-avonden met onder andere live muziek of met een discobar. Ook doen we unieke evenementen bij onder meer de Leuvense Jaarmarkt. Benieuwd naar de komende thema-avond? Vraag even na bij cafébaas Dirk Lauwers of laat een bericht na via de website van ons bruin café.